Preview Mode Links will not work in preview mode

greppaUX är podden om UX och bibliotek. 31 avsnitt som spelades in under åren 2019-2020. Vi som står bakom podden är Karin Ljungklint, Kristin Olofsson och Sofia Toivonen - två UX:are och en producent på Chalmers bibliotek och Institutionen för vetenskapens kommunikation och lärande, Chalmers tekniska högskola i Göteborg.

Instagramkontot greppaUX beskriver vår poddresa från start till paus och där fortsätter vi att tipsa, inspireras och förfasas över ux-frågor även efter vi har gjort en poddpaus.

/ Karin, Kristin och Sofia

 

Välkommen till greppaUX!

Jan 30, 2019

Nu startar vi en podd om UX (User eXperience) främst riktad till andra bibliotek, men vi är övertygade om att de flesta UX-intresserade kan hitta guldkorn oberoende av vilken bransch man jobbar i. Vi vill inspirera våra lyssnare till att våga prova och testa UX som förhållningssätt och olika UX-metoder.

Vi brinner för användarupplevelsen! 

Just nu bokar vi in personer som har saker att berätta. Vi skriver manus, spelar in avsnitt, klipper, artworkar, lär oss om distributionskanaler. Kort sagt - gör allt det som behövs för att släppa en podd.

Vi lär oss på vägen och hyllar vårt mantra 'Learning by doing'. På Instagram med kontot greppaUX kan man följa vår resa om hur det kan vara att starta en podd. 

Och nu har vi bestämt releasedatum! Fredagen 1 mars kan världen höra #1 av greppaUX.